Deepweb İnanılmaz Kuş


Teratorns , şimdiye kadardünyada bulunanen büyük kuş .
Bunlar 4 türü tespit edildi Kuzey ve Sul.Cerca yaşadı :
Teratornisen yaygın merriami - ve geçen yüzyılın başında bulundu . Yaklaşık 10mil yıldır tükenmiş olduğuna inanılan . Bu kayıt için , Akbabalarla biraz daha büyüktür .

Yükseklik: 75cm
Kanat açıklığı : 3 8 m den
Ağırlık: 15kg
Aiolornis incredibilis - nadir ve en sık Kuzey Amerika'da bulunan . Bu merriami göre yaklaşık % 40 daha yüksektir.
Kanat açıklığı: 5.5 metre
Ağırlık: grasilis 23kgCathartornis - kemiklerin sadece bir çift bulundu . Görünüşe göre merriami daha küçüktür.
Argentavis magnificens - eksik iskelet Arjantin geldi . Bu en popüler ve eski biridir.
Kanat açıklığı : 6 metre daha fazla
Ağırlık: 80kg
Bazı nedeniyle boyutu ve ağırlığı bu kuşların uçuşyeteneğini sorguluyorum. Görünüşe göre ,kemiklerinanatomi bazı ancak ,daha sinek atlamak olduğunu göstermektedir . Başka bir gerçek bulunankafatasları , bazı Teratornsdünyanın gördüğüen büyük yırtıcı bazıları olduğunu iddia olduğunu . Inanılmaz bir kesme kuvveti vardı. Bir hayvan , bir tavşan büyüklüğünde bir güzel bir akşam yemeği olurdu, ama kertenkele , fare, kurbağa , balık ve diğer kuşlar da aday olacaktır. Ancak, belki de yok oluş nedeniyle yiyecek sıkıntısı yerini almıştır . Bu aynı zamanda , bir anda birden fazla iki yumurta değildir botassem inanılmaktadır. Bir ormanda uçan kanat ile çok büyük bir kuş için gerçek bir kabus olurdu Onlar , az veya hiç ağaçlar bölgelerde yaşadığı olmalıdır . Tüylerinrenkler kesin değildir , ama , gri, kahverengi veya siyah arasında olduğuna inanılmaktadır .
Bunlar teorik olarak tükenmiş , ancak bilim adamları Texas ve Illinois ( Thunderbird olarak bilinir) dev bir kuş olarakgörüldüğüne , bu kuşların hala mevcut olabilir kanıt olabilir inanıyoruz . Ne yazık ki kimse kimse yakalamak olabilir . Yerli Amerikalılar bir kuş bu nedenle adı " Thunderbird " veya serbest çeviri " gök gürültüsü kuş " , kanatlarını çırptı vegök gürültüsü neden olduğu düşünülmektedir
 .